18 sep. 2011

Man ska ha husvagn...

I går efter frukost åkte mannen, pojkarna och jag till Gullbranna. Underbara Gullbrannagården . Tänk att sommaren är slut....

På vägen ner stannade vi i Simmlångsdalen och Äventyrsbutiken. Jag köpte ett Tenson vind/regnställ. Så skönt att kunna ha vanlig storlek och inte behöva leta om det finns extra extra stora.

Vi stannade i Halmstad med på Stadium outlet och där köpte vi 3 par skor. Timberland goretex vinterkänga till mig, timberland skor till mannen och ett par innegymskaskor, Puma, till Adam. Så skönt att ha det fixat.

På kvällen mös vi i husvagnen med god kvällsmat, film, fångarna på fortet och lite chips och ostbågar. Pojkarna tyckte det var jättemysigt.


Vi sov gott i natt med full värme på i husvagnen. Tur det finns värme för det var kallt...Vi hade roligt vid frukosten och Josef var i farten. Här med påsklämma på pyjamasen.
Killarnas fönster vid deras våningsäng.


Det var ganska tomt på gården nu och mycket gula löv. Det kändes att det är höst.


Här har vi stuvat in allt från förtältet i husvagnen.


Vi åt fantastiskt god lunch i restaurangen. Skinkstek med svampsås och färskpotatis *gott*


Plaskpoolen som barnen badat i och haft så roligt med fick hamna i grovsoporna.Att riva tältet var jobbigt, för mannen, vi andra gjorde inte så stor nytta.


Pojkarna lekte och hade roligt! Och så kivas de "lite" med. 9 år och snart 5 år inga småbarn längre....Vagnen när tältet är nedtaget. Adria 542PK. Vår första säsong i vår helt nya vagn är slut. Sorgligt!

Jag ser verkligen fram emot nästa säsong på Gullbrannagården som är den bästa camping som finns!

- Postat i farten med min iPhone

2 kommentarer:

  1. Hej! Den ser gin ut husvagnen. Är det 6 bäddar? Vad kostade den? Vs har tittat på Knaus för det låga prisets skull. Vet du något om den? M v h Anna H

    SvaraRadera
  2. Hej! Den ser gin ut husvagnen. Är det 6 bäddar? Vad kostade den? Vs har tittat på Knaus för det låga prisets skull. Vet du något om den? M v h Anna H

    SvaraRadera