10 mars 2011

Hur många lingon finns det i världen

I dag har jag alltså sett I am number four. Hm,,, gillar man filmer med rymdvarelser i, lite som Stargate, ja då kan man se den här filmen. Den var ganska bra! Och de 4 som hade huvudroller spelade riktigt bra. MEN krig mellan de goda rymdvarelserna (SOM SÅG UT SOM MÄNNISKOR) och de onda rymdvarelserna blev lite fjantigt. hade inte betalat för att se den här filmen.

Men på tisdag kl 18 ska vi på en annan förhandsvisning och den filmen verkar UNDERBAR!!om filmen: Alex, 27 är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös.


När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighet att växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också attensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark.

Filmen bygger fritt på Glada Hudik-teatern och deras verksamhet som gjort sensationell succé såväl i Sverige som internationellt.

Se ett klipp ur denna underbara film här:
http://www.sf.se/filmer/film/16002767/Hur-maanga-lingon-finns-det-i-vaerlden

DET SER JAG FRAM EMOT!!!

3 kommentarer:

 1. Den vill jag se!!

  kram Karin

  SvaraRadera
 2. hihi, Maja är ju för underbar i filmtrailern när hon inte vill knyta de #%¤"%#§# skosnörena! =)
  Det är inte utan att man bli lite stolt över att vara gammal Hudikbo å att ha fått träffa många av skådespelarna både ur filmen och även några som saknas från Elvismusikalen! Minns fortfarande när allt allt började... =) Ska försöka komma iväg och se filmen till helgen!

  SvaraRadera
 3. Jag såg den i går.
  Jättefin och gripande film.
  Tiden gick fort.

  SvaraRadera