5 feb. 2011

Trassel


I eftermiddag har jag och Josef, Kamilla och Noah, sett den nya Disneyfilmen TRASSEL. Den var riktigt bra!!  "Flynn Rider kungarikets mest eftersökta (och charmiga) tjuv, väljer ett hemligt torn som sitt gömställe djupt inne i skogen. Där blir han tillfångatagen av Rapunzel, en vacker och modig tonåring vars gyllene hår är förtrollat och 23 meter långt. Rapunzel ser den snygge tjuven som en väg ut ur tornet där hon avtjänar ett livslångt utegångsförbud.Snart beger sig det udda paret ut på ett riktigt trassligt, hårresande och actionspäckat äventyr med bl.a. en superpolishäst, en hjälpsam kameleont och ett läskigt gäng banditer. Ett äventyr med oväntade hjältar, beräknande skurkar, skratt, action och hår... massor av hår. Disneys Trassel är en äventyrskomedi för hela familjen. "

Josef tyckte den var jättebra och Noah som är 6 år med. Vi mammor fällde t o m en tår till det lyckliga slutet ;)

Läs mer och se klipp HÄR

3 kommentarer:

 1. Jag är en 'sån där anonym' läsare, och var och kallade på filmen idag med. Vi gillade den skarpt, men väckte massa frågor från vår tjej. Jag såg dig, eller rättare sagt stod bakom dig i kön. Tänkte knacka dig på ryggen men fegheten tog över :-D Ha en fortsatt trevlig kväll. /Jennie

  SvaraRadera
 2. Melvin och Bina var o såg filmen förra helgen (Melvin vann biljetter till förhandsvisningen). De tyckte också filmen var superbra men mest kul hade de åt att hästen heter Maximus! ;)

  Får se om min Maximus får se den på bio (är rädd för att den är lite för lång för honom) eller om vi väntar tills vi kan köpa hem den.


  Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Å vi ska oxå se den till helgen var det tänkt. Kul at höra att den var bra.
  Hoppas att sonen piggar på sig snart!
  Kram Ida H

  SvaraRadera