15 aug. 2010

Bok tips!Jag har precis läst ut en BRA bok som jag lånat av min vän Kamilla: Mörkermannen av Unni Lindell. det var en ny författare för mig men jag kommer läsa fler av denna norska.

"Uppe vid taket sitter en ventilationslucka som leder till en annan del av duschbyggnaden. Och ibland, precis när hon försöker somna, får hon för sig att någon iakttar henne, alldeles nära. Sommarjobbet på campingplatsen känns inte alls särskilt lockande längre. Inte långt därifrån, i ett höghusområde, knuffas en kvinna ut från sin balkong på sjunde våningen. Det finns vittnen till händelsen och det råder inga tvivel om att det rör sig om ett mord. Men vem kan ha velat den ensamma kvinnan något illa? Det blir kriminalkommissarie Cato Isaksen och hans kollegor som får ta itu med utredningen. Ett fall som leder dem både till den närliggande campingen och ända bort över gränsen till Värmland. Allt skulle ha varit så bra om bara Cato hade sluppit samarbeta med nya kollegan Marian Dahle. Hon som är lika envis som Cato själv och som vägrar respektera regler och bestämmelser"


Min dotter lagar söndagsmiddag och det doftar himmelskt i vårt hus. Baconlindad, örtmarinerad fläskfile. Den ligger i ugnen på bädd av vitlök, rödlök, citron och vitt vin. Blir ungsrostade färskpotatis till och jag behöver inte göra något...Städa köket sen kanske ;)

Härligt med vuxna barn som kommer hem på besök!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar