10 nov. 2009

Bilder i HÖSTRUSKET!Usch vilket väder. Det blåser och småregnar och har knappt varit ljust idag *bbrr* Vill inte gå ut mer, men ska på föräldramöte på Junedalskolan i kväll. Bränner ljust nu underbara doftljus från Patylite och redigerar bilder.

Alla som håller på med fotografering vet ju hur lång tid redigeringen tar! Beskära, skärpa upp, kontraster, färgkurvor mm. *Puh* Blir aldrig klar med maskeradbilderna och har inte börjat med dopbilderna än. Från dopet blev det inte så många - tror fotgrafen sov ;)Min Josef VÄGRADE vara med på gruppbilden och kille hade inte kommit än. Så SURT. För vi har sådanan bilder från 1 och 2 år och även när de är 2 månader..

Några bilder från maskerad-kalaset, då vi firade 8 st 3-åringar. Vi träffades på siten familjeliv.se när vi väntade barn och har umgåtts sen dess.Ja, det var lite bilder. Nu ska jag börja med middagen. Alltid denna middag som ska lagas. Tur vi får lunch på dagis/skola. I går hade vi fläskfile-gryta med sötsås och ris + äppelpaj. I dag blir det korvstroganof.

3 kommentarer:

  1. Är det bara en kille med? Kul för barn att få klä ut sig. Eller hu? Kramen Anna

    SvaraRadera
  2. Jättefina bilder!! Du får gärna maila den på Alice och gruppfotot till mig!! Tack för att ni kom och förgyllde Alice dag på tårtkalaset idag!! KRAM!!!

    SvaraRadera