30 sep. 2008

ledsen tisdag...

Jag sitter och försöker lösa lite skoluppgifter som inte går något vidare. Jag är verkligen INTE på humör :( I går var det två olika personer som gjorde mig både ledsen, besviken och irriterad, vid två olika tillfällen. Jag försöker inte bry mig men,,,ibland är det svårt. I dag har INTE varit bättre. Vill inte gå in på detaljer här men det har INGET med man eller barn att göra. De är underbarast så klart. Saknar Zandra som flyttade i söndags men hon verkar tycka det är dö-sönt att slippa mig. Ska strax hämta stora sonen och äta med familjen och sen gå på vattengympa på Atlantis. Efter det utvecklingssamtal på Josefs dagis. Sen är jag nog samma positiva glada Maria igen, eller vad tror ni? Lyssnar just nu på en depplåt som passar mitt humör just nu, delar med mig om nån annan är lite down:

Här var en annan bra men inte så upplyftande video:White Dove - SCORPIONS

28 sep. 2008

Solig söndag!


Åh vilken härlig dag! Strålande sol. Vi gick till havet och såg till J och Ds båt. Så fint. Har massa bilder som kommer en annan dag. Just nu sitter vi i bilen på väg hem. 14 mil kvar.

27 sep. 2008

Lysekil!


Så är jag på stan i en stad jag inte varit i innan. En sommarstad, märks. Mycket som är stängt och mycket utförsäljning. Det gör inget. Jag har fyndat en Didriksson jacka till Adam för halva reapriset. Nu har vi precis köpt havskräftor och en krabba som vi ska mumsa på ikväll.

26 sep. 2008

En till


En bild till

Igen


Igen

Kana


Åka!

Mellanmål!


I går efter dagis var det så soligt. Josefine och Alice kom och hade köpt med sig i mellanmål. Vi gick till lekplatsen. Mysigt! Både barnen och hunden hade kul i Rutchkanan. Fler bilder kommer.... Nu är jag i Lysekil. Mysigt. Så fin stuga!

Just nu :)

Just nu sitter jag med en kopp kaffe med mjölk i och väntar på Josefine. Snart hämtar hon mig och vi åker mot Lysekil. Ska bli skönt med en EGEN helg!! Jag är trött, sliten och utarbetad. Det är INTE synd om mig på något sätt utan jag har bara haft lite för mycket av det goda om kring mig sista tiden (eller jämt). Vill ha lugn och ro, få sova och bara vara. Ska bli så skönt!!

Fast lite skolarbete var jag tvungen att ta med. Så är det när man läser...man är aldrig riktigt ledig. Snart ska jag ut och arbeta 4,5 månad på praktik. jag har själv fixat plats på en reklambyrå i stan. Lyckades vis en intervju få dem att ta emot mig så länge fast de egentligen sa tydligt att de inte kunde ta någon elev. jag är väldigt glad för det var där jag helst vill vara :) Här ska jag va!

Kommer blogga några bilder från mobilen på vägen. De är från igår när Josef och Alice lekte på lekplatsen på Statutgatan.

Ps: Kommer självklart sakna Josef, Emma, Sandra, Göran, Adam och Sofie men vi ses ju på söndag. Jag klarar mig utmärkt;) Ds

24 sep. 2008

Korv, spagetti och äppelpaj.

Josef fick middags besök. Han bjöd på korv och spagetti. Fast här är han på efterrätten, äppelpaj med vaniljvisp.
Denna söta dam var det som kom. Men hon hade inte så bra bordskick för hon åt mest med händerna. Men var gör det när man är så ljuvligt söt.
Josef släppte små korvbitar på golvet till denna söta krabat:Elliot 5 år gammal :) som de stora systrarna i detta hus vill byta mot sin lillebror.

En bild till. Fler finns på BILDBLOGGEN.

Du kan läsa den söta flickan Alices mammas blogg
HÄR

22 sep. 2008

Kattbiten av älsklingskatten

I dag har Sofie varit på vårdcentralen och fått brett penicillin som hon ska ta 3 ggr om dagen, i 10 dagar. Inte sjuk, nej! MEN hennes kära katt bet henne rätt igenom tummens nedre muskel igår. Ett hål på varje sida av kattens hörntänder. Aj ja och idag svullet och rött. Jag pratade med en doktor vi känner redan igår precis när det hänt och han sa att vi skulle söka idag när vårdcentralen öppnade. Katters bakterier är tydligen lömska. Vilken katt! det hände helt oprovocerat,,,så jag tycker katten ska få somna in men vi får se om mammahjärtat klarar av att få det genomfört. Efter vårdcentralen gick vi och fikade dottern och jag.

Lektion Svenska

Jag har svenskalektion och vi går igenom böcker vi läst. Jag har läst denna.
En man som sysslar med brevduvor hittar en dag en okänd duva bland sina andra duvor och tar hand om den, men den är sjuk och dör snart. Själv drabbas han av influensa och kan inte ställa upp i brevduvetävlingen som stundar. Det hade för övrigt blivit svårt, eftersom alla hans övriga duvor också dött. Själv vägrar han trots granndamens insisterande att åka till sjukhus, men när hon och andra också insjuknar står det snart klart att Gotland har drabbats av ett utbrott av fågelinfluensa.

Polisen Maria Wern undersöker ett mord som skett i samma trakt, och drabbas samtidigt av effekterna av fågelinfluensan när hennes son som är på fotbollsläger inte får åka hem eftersom lägrets kokerska har visat sig smittad (det är hon som är granndamen). Smittskyddsläkaren tar beslutet att internera hela fotbollslägret med barn och allt för att minimera spridningen av fågelinfluensan.

Samtidigt innebär naturligtvis det beslutet att man ökar riskern för de barn på lägret som inte redan är smittade att bli det. Men att släppa hem dem innebär att den smitta de eventuellt har kommer att spridas okontrollerat över ön och kunna drabba hundratals eller tusentals personer istället för några tiotal barn. Men är det rätt att göra så? Vad barnens föräldrar tycker är naturligtvis inte svårt att räkna ut, och de som arbetar med att hålla fotbollslägret avspärrat hamnar under hård press.

Detsamma gäller dem som är ansvariga för beredskapen, för det visar sig att det inte alls finns så mycket vaccin och medicin som man trodde att det skulle göra. Dessutom är det svårt att få tillräckligt med personal för att ta hand om den anstormning patienter som kommer, eftersom risken för sjukvårdspersonalen naturligtvis också är betydande.

Under stora delar av boken känns det som om Maria Wern och hennes mord hamnar lite i bakvattnet bakom fågelinfluensaepidemin, och det tror jag inte är någon slump. Mord händer hela tiden och finns med i snart sagt varenda deckare. Det måste till något alldeles extra för att ett mordfall i sig ska bli speciellt intressant.

Att fågelinfluensan hotar Gotland är däremot ingenting som händer speciellt ofta, och därmed också potentiellt mycket intressantare. Med det upplägg som Anna Jansson har gett det hela med barnen på fotbollslägret som är avspärrade från sina föräldrar finns det gott om utrymme för mycket upprörda känslor och moraliska frågeställningar. Precis som i flera andra av Anna Janssons tidigare deckare har miljön en tydlig slagsida mot sjukhus och läkemedelsindustri, men i det här fallet känns det som om resultatet är mer helgjutet än det gjorde i exempelvis Låt döden sova.

Med ett så stort problem som att hela Gotland (inklusive hela regeringen, eftersom Almedalsveckan pågår) hotas av fågelinfluensan så känns stora delar av boken snarare som en thriller än en ordinär deckare. Polisen håller på att nysta i sitt mordfall, men parallellt med det pågår ett liknande detektivarbete där sjukvården försöker komma underfund med vem som träffat vem för att följa smittans vägar och förhindra att personer som är sjuka utan att veta om det sprider smittan. Till slut visar det sig naturligtvis att de två undersökningarna griper in i varandra och blir till ett enda gemensamt sökande, och det framgår till slut att bakgrunden till hela epidemin är mycket hemskare än man först kunde tro.

Jag tycker att Främmande fågel är spännande som en deckare men även tar upp intressanta moraliska och etiska frågor som uppstår. Jag tycker slutet är otroligt bra och oväntat.

21 sep. 2008

Inte lite.


Det var inte lite glasyr på den. Men det var nästan för bra. I kväll har vi sjungit i Tofteryd. Det var roligt! Sitter i bilen på väg hem.

20 sep. 2008

Lördag och NY SÄNG..

Josef har klättrat ut ur sin spjälsäng sen han var 14 månader. Nu är han 21 månader och tar sig ledigt i och ur över den höga kanten så nu har vi bytt. Ny (eller arvegods är det så klart) fin stor säng. Juniorsäng! Så här såg det ut kl 12:00 när han precis somnat för lunchvila.

Jag J och A fikade med några av de mammor och barn som vi lärde känna i vänta barngruppen. Kul att se hur mycket all vuxit sen vi sågs i april/maj nån gång. Nån hade vuxit om magen med ;)

Adam och Josef fikar:

I dag gick mannen, jag och pojkarna en lång promenad hem till Susanne och Jonas. Vi var ditbjudna på äppelpaj. Den var god!! Nån åt 4 portioner och det var INTE jag.

I kväll åt samma "gäng" som igår hamburgare vid TVn Sofie kompis Elina är här med och ska sova över.

19 sep. 2008

Fredag!

Åh, vad det känns skönt!!! Familjen (förutom Emma som är i GBG och Josef som sover) sitter i soffan med tända ljus. Vi ser lilla Jönssonligan enligt Adams önskemål. Göran och jag läser samtidgt ;) Ostbågar och Cola står på bordet. Fredagkväll i barnfamiljen. Skönt!!! Jag har varit och tränat med Lina. De var riktigt kul, som vanligt.

Nästa helg åker jag iväg på egen helg i Lysekil. Bra bok, promenader med kameran, SOVMORGON mm tänkte jag helgen skulle innehålla. Tänk en egen helg UTAN BARN. Konstigt!

18 sep. 2008

Sonens dockvagn...


Fortsättning följer NU

Sonen har fått en dockvagn. Den ser dyr ut men var GRATIS! Fanns i källaren ny i en kartong sen son nr 1 var liten. Då handlade jag ofta barnvagnar och leksaker från Tyskland. Av nån anledning hade denna blivit kvar. Så bra! Men sonen är så söt för han kör nappar i den och mininallen :)

I kväll har jag lagt ut flera Traderaauktioner. Josef har badat, Adam har lekt med kompisar och Sofie har varit med kompisar och spelat fotboll. Emma har åkt till Göteborg, Sandra har lekt med mig :) och mannen håller förläsning för skolsköterskorna i kommunen om synundersökning på barn eller vad det nu var.

Adam och Josef har provat sina robottröjor från Me and I idag. De matchade monsterbyxorna riktigt bra!

Ska se idol nu och läsa tidningen (JP) för det har jag inte hunnit än idag.

Tips...


Hittade en parfym som jag "glömt" längst inne i badrumsskåpet. Red apple delicius från DKNY. Den luktar så gott. Har den I Green Appel med, fast den är så gott som slut. Nu har jag gått ner till stan, skönt. Står och väntar på S. Ha en bra vanlig torsdagseftermiddag!

17 sep. 2008

Natt!


Nej det var tyvärr inte natt när det var dags att gå upp. Jag var så trött!! Det beror på att vi fick sällskap i natt vid,,ja,,kanske kl 3:30. Mörkt var det i alla fall. Av nån anledning låg den lille mannen med nappen i munnen och tummedockan vid sin kind inne i mitt hår. Om han bara legat still där men nej. Hans fingrar snurrade runt i mitt ganska sömntoviga hår. Aj aj. Jag har inte sovit mycket efter kl 4:00.

Men nu sitter jag i skolan och har Företag och marknad. Kul!

I går kväll var jag och tränade igen. Härligt! Han med både bubbelpool, ångbastu och vanligbastu efter. Sen när jag hade duschat, och kom i min väldigt lilla Atlantis spa handuk runt min kropp, så hittade jag inte mitt skåp med mitt hänglås!!! Först var jag rätt lugn. Men när jag naken, frusen och i för liten handuk, provat min lilla nyckel i en massa små guldfärgade hänglås började jag få lite panik. Gah! Gå ut i receptionen i den lilla handuken var uteslutet. Min kalla blöta baddräkt nedtryckt i en liten plastnecessär kändes inte lockande att dra på sig igen. Jobbigt! Folk tittade när jag provade min nyckel överallt. Till saken hör att jag har bara 2 olika ställe som jag brukar hänga på. Plötsligt kom jag på att det varit upptaget på båda mina vanliga platser och att jag gått lite längre åt höger. Ja nyckeln passade!!

16 sep. 2008

I går?

Jag fick inte sms,,,allt väl???!! Jag hade inte bloggat igår :) Oups. Jag var på träning sen i skolan hela dagen, hämtade barn och matade fåglarna med dem. Gick på föräldramöte. Intressant!? Skulle se på Hockey men bestämde mig för att läsa. Håller på med främmande fågel. MEN somnade vid 22. Så ingen blogg.

Men allt är bara bra !

14 sep. 2008

Söndag!

Hittade min gamla digtalkamera idag. Inte min första utan nr 2. Den var väldig modern när jag köpte den. Kunde spela in film klipp med ljud och hade minneskort man kunde BYTA (den första hade bara fast minne på 8 MB tror jag det var). Stort minneskort var det med också HELA 16 MB!!! I dag får det inte plats många bilder på ett sånt :)

Lite gamla bilder var det också Adam 4 år ska på maskerad:

Jag orkar inte skriva mycket ikväll. Har haft en arbetsdag idag. Städning av övervåning men hann bara halva eftersom jag hade sällskap av den lille mannen. Sen har jag arbetat med tidningsredigering HELA dagen tills nu. Smet ifrån en stund med Mia innan. Vi var och lyssnade på Erik Tilling. Så bra!! Nu är mannen och de större barnen hemma igen. Härligt!! I morgon kl 9:00 ska jag träna innan jag börjar skolan 10:30. Bäst jag sover nu. En rad bilder på när vi lekte idag :)

13 sep. 2008

dagen gick fort..

Jag har tillbringat dagen med den här lille herren och mina 2 äldsta döttrar. Han har fått lite nya kläder idag :) Sen har vi ätit kladdkaka och sett på film HeartbreakerSov gott!!

12 sep. 2008

Egen tid :) MYCKET NU

Oj, vad mycket jag har omkring mig nu... självvalt, jag vet, men jobbigt ändå. Mannen är borta to-sön och det unnar jag honom. Ska se till att jag får en egen helg borta snart. Jag har varit på vattengympa ikväll och suttit en i bubbelpoolen en stund. En av mina stora tjejer (S) hade Josef här hemma så länge (BOLIBOMPA).

Josef äter kyckling tacos

När jag kom hem hade hon gjort tacos med kycklingfärs. Lillpojken hade hjälpt till att hacka grönsaker :) Så gott!! Så både egen tid och dukat bord ;) trots att mannen är borta. Bra att ha stora duktiga döttrar. Kyckingfärsen kommer från Kronfågel och jag fick hem tre paket alldeles gratis igår. Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Vi har provat pasta, olika pestosåser, flourskölj, tandkräm, deo, ljudböcker, barnmat, chips, godis, läkerol och en massa annat alldeles GRATIS.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Mizaja):
https://www.buzzador.com/se/buzzador/register.php?refstr=Mizaja target="_blank"

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Mizaja&lang=SE target="_blank"

Nu ser jag och Sandra på solstorm. Jag har sett den på bio innan men ville se den igen. Gillar Persbrandt för er som inte vet det.

Vad jag och lillpojken gör sen i helgen vet jag inte riktigt. Jag funderar på bada med Alice och Jossan i morn bitti. Sen behöver jag gå på stan och köpa byxor (mina åker ner) Mia skulle kanske förbarma sig och följa med mig. Sen ville Lina att jag skulle följa med och träna men nu har jag varit 4 dagar av 5 så jag vet inte.

Tack för alla kommentarer jag får här inne. Det är så roligt att se vilka som läser :)

11 sep. 2008

Tack och utmaning


Har fått en utmaning av Åsa. Först reglerna:

* Svara på alla frågor
* Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

1. Vilken mat äter du ofta?

Kyckling file, fullkorspasta, baconsås, kättfärsås och Tacos

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?

Jag hjälper till att duka av oftast.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
I soffan!! (en av de bärbara) eller så sitter jag i skolan.

4. Köper du ofta Triss?
Köper ALDRIG lotter över huvuvdtaget


5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?

Cypern


6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
Svårt att välja en, men TV 4

Jag utmanar Linda C, Linda småbarnsmamman, Lydia och Malin.

~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~~*~

Tack MALIN pysselmamman för att du gillar min blogg! Jag gillar dina med, för du har ett par stycken :)

Nej jobba vidare med TIDNINGEN!!

10 sep. 2008

God Natt!


Ska sova nu! Varit på Me & I party. Hade bestämt mig för att köpa en tröja till J och jag köpte bara den tröjan. Nöjd:) Mjuk och go plysch. Byxor i den färgen har han redan. Har beställt 2 ggr innan ur höstkollektionen. Snart ska jag ha mitt eget Me and I här hemma också.

Nej är trött!! Tränat 3 dagar i rad också...

God Natt!

förundras....

Jag förundras över folk som orkar blogga om hur de INTE tycker och hur de INTE gör eller INTE ska göra. Orka leta fel på andra,,, och hur andra gör, skriver, bloggar osv. Varför lägga tid och energi på att tala om hur fel andra gör och hur man själv INTE ska göra. Jag tror det bottnar i dåligt självförtroende Nu gör jag i och för sig samma korkade sak, just nu, så jag slutar.... Jag fortsätter blogga på mitt vis, för min skull som jag alltid gjort.

I kväll träning och Me and I hemma hos U. VÄLKOMNA till mig på Me & I den 29/9 kl 18:00!!

9 sep. 2008

Måste bara...

Jag måste bara länka till en artikel som jag tyckte var bra!! HÄR Den handlar om att män som inte vill ha barn/fler barn bör sterilisera sig. Så bra! Visst är det är bra syfte att minska de kraftigt ökande aborterna som de skriver om. Men jag tänker också på alla de tillfällen där kvinnan INTE VILL göra abort och mannen INTE VILL HA BARN. Det tror jag händer ofta. Jag (som är kvinna och kanske inte ska tycka) tycker att är du man och inte VILL HA BARN, alt fler barn, så ta ansvar!!

en liten parentes så här tisdag lunch :)

Tisdag,

Oj, vad jag är trött idag. Dottern upplyste mig nyss om att jag SER TRÖTT ut med ZZZzz
I går var jag på ett hårt och väldigt roligt träninspass! Det var mitt tionde pass sedan jag började. Nu vågade jag mig på att ta lite tyngre hantlar *nöjd* Jag var och tränade tillsammans med Lina. Det är alltid roligare att gå ihop med någon. När jag kom hem sov pojkarna redan. Jag sjönk ner i soffan och stannade där till 23:30.

Nu skolan ==> REDOVISNING

8 sep. 2008

Tidig måndag morgon!

JA, så var det ny vecka! Vad härligt!! Eller? Jag ska snart till skolan och ha:

* Svenska (redovisa tecknade gubbar med ordvitsar)
* Företag och Marknad
* Grafisk form (redovisa barnaffisch)

Efter skolan blir det hämta barn på dagis, fritids och laga mat som vanligt. Adam ska på "kompis". När mannen kommer hem 18:20 ska jag direkt ner till gymmet och träna vatten gympa. Efteråt tänker jag hänga i relaxen en stund.

I går kväll skulle några vänner kommit till oss. De hade fått kräftor av en bekant som de ville dela med sig av. Tyvärr kände de sig lite hängiga så det blev inget. (Hoppas allt är bättre idag?!?) I morse höll jag på att svimma när jag fick syn på en låsa med sånna här i kylen:

Dottern hade tydligen varit uppe hos vännerna och gått en sväng med deras hund och fått med sig kräftor hem. *mums*

Jag har fått en utmärkelse av Ebba, för att hon gillar min blogg för att det är: en blogg om allt som kan röra sig i en fembarnsmammas huvud. Jag blev så glad TACK!! Alltid roligt att någon gillar att läsa det jag skriver. Jag försöker skriva på mitt sätt. Att inte påverkas för mycket av hur andra gör. Att INTE skriva bara för att locka läsare utan för min egen, och de som känner mig, skull. Svår balansgång faktiskt.

Har ni sett på Idol 2008? Och vad tycker ni om det? Jag såg första avsnittet, det andra missade jag för jag tränade. Jag tycker nya juryn var rätt OK. Hade svårt för den gamla..

När jag började skriva inlägget var det tidigt. Nu är kl 10:00 och jag ska åka. Jag har hunnit dammsuga, duscha, tömma diskbänken och slå in Tradera paket sen familjen lämnade hemmet. Puh! Fast egetlgen var det studietid jag hade på morgonen...

Ha en bra måndag!!

7 sep. 2008

Pojkarna. . .


Sitter i brandbilen. Anam satt nog en halvtimme där.

Barnens dag!


Pojkarna framför brandbilen.

Söndag morgon!

I går badade jag och pojkarna i Äventyrsbadet. Fikade med Josefs kompis Alice med mamma Josefine och pappa Daniel. Trevligt!

Nu ska vi iväg på Guldgruvan ch sen barnens dag :)

5 sep. 2008

Två Tävlingar!

1:
Norm 69 heter denna lampa och finns i Vit designs sortiment och visst vill både du och jag vinna denna? Vill du också tävla och ta en lott kan du göra det här: Vit design


2:
Jag är med och tävlar hos En trebarnsmammas vardag om en supermysig Nova Star filt. Sponsor är Wiells hörna. Tävlingen avslutas 7 september. Tävla du med! HÄR

Helg....

Josef i Halmstad i söndags. Vi har tagit ner förtältet. Då var det sommar värme.
Det är fredag ÄNTLIGEN:
* Jag har upptäckt att jag INTE gillar cappucino med mandelkubb-smak
* Jag är INTE lika förtjust i Chili thai´s mat längre
* Jag är trött efter två nätters urdålig sömn och vill helst gå i ide
* Ensam hemma i helgen och det känns trist, fast har fem barn som sällskap
(Adam ser barnprogram, Sofie är i stallet, Sandra läser för Josef och Emma sminkar sig inför en fest.)
* Jag kan INTE ha sandaler mer. I dag frös jag inte bara om fötterna på morgonen utan även mitt på dagen.

Tjejkvällen igår var så trevlig!! God mat och åtta tjejers prat om våra snart 2- åriga barn. Glömde kameran.

I helgen fotograferar jag med en Nikon D 80 av olika anledningar ;) Kul för i morn ska jag med pojkarna till äventyrsbadet och på söndag är det barnens dag. I dag har jag jobbat fotostudion hela dagen, både som modell och fotograf. Här står jag bakom kameran där jag trivs bäst.
Här är en på sötnösen:

Men nu ska jag köpa pizza. Ha en bra freddagskväll!!

3 sep. 2008

Linda Rosing!

Läste att Linda Rosing tjänar 90 000 i månaden på sin blogg. Jag skulle vara helt nöjd med en tiondel ;) Jag var tvungen att kika på hennes blogg och ja,,,hm,,,den var inte intressant för mig. Men tydligen är det tusentals besökare varje dag! Varför?
http://www.hanky.se/lindarosing

I kväll ska jag ut med 7 andra mammor som fick barn okt-dec 2006 Vi har träffats ofta och regelbundet sen dess. Nu blir det även tjejkvällar utan barn. Vi ska äta mongolisk barbeque på SOYA. Ska ta med kameran :)

missade treårsdagen och inställd flytt :(

Josef 3 månader! (2007-03-10)
Min vän Mindi firar 3-års jubileum i dag och har en tävling i sin blogg. Då kom jag på att min blogg fyllde 3 år den 29 augusti och jag hade tänkt skriva om det men.... glömde. Den 29/8-2005 började jag alltså blogga och skrev så här:

Första natten i NYA huset
Så har vi sovit en natt i NYA radhuset. Alla sängar, köksbord och stolar
körde G och jag dit igår *pust* I dag har jag träningvärk i ben och
knän efter allt spring igår i trapporna. MEN VAD FINT DET ÄR!!


Då bloggade jag några gånger i veckan och skrev helt korta inlägg med bara lite text. Bilderna kom efter hand. Jag är helt övertygad om att jag fortfarande bloggar om ytterligare 3 år.

Skulle va kul om ni som läser här ville svara på de här frågorna!

Hur länge har du bloggat?
Bloggar du om 3 år tror du?


~*~
Mannen ser på Jonas Gardell på TV. Jag har svårt att skratta åt honom. Vet inte varför. I dag kunde jag dock skratta lite, när det handlade om barnsånger. Som förskollärare och nyligen föräldraledig springades på olika babysånger kände jag igen mig ;)
~*~

Trots att mitt huvud kändes som det skulle sprängas i eftermiddags så var vi ute och åkte: Vi har varit med dotterns flyttlass i hyrd bil, i lägenheten som hon fick nyckeln till i måndags. När vi kommer dit ser jag röda värmelampor genom fönstret och blir alldeles kall. Vi kommer in och då är alla golv borttagna och det står bygglampor med värmefläktar över allt i hela lägenheten.

Det hade blivit en vatten läcka precis när de lagt in alla golv (hon skulle få nya överallt) och de skulle sätta dit sista tröskeln så borrade de i en stor vattenledning.

Sen fick de inte tag i henne!!?? Så vi hade hyrt kärra, burit in ALLA hennes saker i den och köpte soffa och handlat på IKEA.

Allt hon äger och har ligger nerpackat!!

Golven ska TORKA 1 MÅNAD. Hon var så ledsen!!!! Kan bara tänka mig hur det känns i hennes lilla hjärta nu :( fick åka med hem efter att vi ställt allt i ett förråd. Sen skulle hon jobba 16-21

Så trist!!!!!!!!!! Som hon längtat efter sin 1a egna lägenhet och så blir det så här.

2 sep. 2008

Sjuk son och INTERVJU

I natt vid 4-tiden vaknade vår lille son och var så ledsen och varm som en kamin. Feber! Jag har varit hemma från skolan idag. På eftermiddagen var min snälla vän Mia här en stund eftersom mannen och jag hade ett möte inbokat.

I går var jag på en intervju på en stor reklambyrå där jag så gärna vill jobba sen. Till och börja med ska jag ha en praktikplats från 1/12 t o m 31/3 nästa år. Jag har ringt några byråer jag vill vara på och skickat mail med lite saker jag gjort. Den jag helst ville vara på ringde faktiskt tillbaka direkt och bokade tid för intervju med mig. Trots att de inte skulle ta nån praktikant förrän nästa år, då de precis köpt upp en annan byrå och hade "så mycket året ut". Men personalchefen gillade mitt CV och att jag hade några år på nacken :) Jag som trodde det skulle vara ett stort minus.

Jag var på intervju på: MediaSpjuth. De skulle återkomma på torsdag-fredag och ge besked men som sagt, de gillade vad jag kunde, MEN hade svårt att ta emot nån just då. Kände mig inte vidare hoppfull. Har några krokar till ute....

I morn ska mannen va hemma med sonen och jag ska till skolan. Sen ska vi hjälpa dottern köra sina möbler till lägenheten.

Nu ska jag sova strax!

Ps: De ringde från Mediaspjuth efter ca 4 timmar och sa att jag fick platsen. JIHAA! Ds

1 sep. 2008

1 September!

Det är redan SEPTEMBER! I går var vi i Halmstad i underbar sommarsol. Syftet med Halmstad besöket var att ta hem husvagnen för säsongen. Så trist! Är sommaren redan slut?!?

I lördags jobbade jag som FOTOGRAF. Så roligt det var! Jag sprang i City, mellan tre olika scener, och fotograferade jazzband och folk. Jazz i city! Solen sken och det var underbart varmt. Jag han med att ta en moccahito, kaffe med vit choklad i, med Lina på Wienerkonditoriet. Kan inte lägga ut någon av bilderna här eftesom jag skickat dem till min uppdragsgivare och får betalt. Så jag äger väl inte bilderna (?), MEN en bild som jag inte skickade med kan jag lägga här. Den är egentligen misslyckad för jag skulle ta på scenen i bakgrunden. Men lite kul blev den. Alla som bor i stan känner nog igen den, som en del, på fontänen på Hovrättstorget.

NU såg jag att några av mina bilder ligger på hemsidan HÄR.

I kväll ska jag gå på vattengympa på Atlantis Spa igen. Så kul! Börjar
på min tredje veckan nu, och jag har kommit iväg tre gånger/vecka. Jag är mer än nöjd. Två gånger i veckan är målet.

FÖRSTA SEPTEMBER innebär en sak till för mig.... Ena av mina tvillingdöttrar fick nyckel till sin första lägenhet idag (Fast flyttlasset går nog på onsdag kväll). Mitt barn är vuxet och ska flytta hemifrån. Min lilla Sandra ska klara sig själv. Jag tror hon kommer klara sig utmärkt OCH NJUTA AV TYSTNADEN när hon har sovmorgon. Lycka till min lilla gumma! Känns märkligt att jag har två VUXNA barn...