8 nov. 2008

Kö igen....


Jag står i kö igen. Klockan är 17.30 mari du stängde kl 17. Jag har stått 40 min här nu och det är minst 20 överfulla vagnar före *puh* Men men har inte bråttom. Vi fick stå 45 minuter i kö för att komma in med. Vi åt lunch i kön, kebab. Undrar ni vad jag köpt?

5 kommentarer:

 1. Oj oj oj, vilka köer!! Men det verkar som att du har roligt iallfall! :)
  Du får berätta sedan vad du har shoppat!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. 4 gigantiska krukor verkar uppfylla vagnen iaf! ;-) Är inte avis, sitter här i fåtöljen, nyss hemkomna från kyrkan och monkey town och P ska laga flygande jacob! Sämre kunde man ha det! ;-)

  Ja vad ska man säga om köerna, det är helg, folk har inte gjort åt sin lön än och de är hysteriska ang julklappsköp. Vi åkte en vardag kl 13, gick rakt in och bara nån vagn före i kön till kassan.

  Hoppas du vill följa med till pingst ikväll kl 18.30, tid för stillhet, vilket du nog kan behöva nu! Hehe!

  KRAM
  /Mia

  SvaraRadera
 3. Du måste förresten övertyga min man om du verkligen varit i ullared två dar i rad (eller är det tre??) för han tror verkligen inte på att någon kan utsätta sig för något sådant. ;-)
  Han tror mao inte på mig!!
  Du borde väl ha kvitton och så som styrker vistelsen...:-)

  SvaraRadera
 4. Oj oj vilka köer! Hörde från en kompis som var där i fredags att det var en massa folk då också! Funderade lite på att ta en tur till Ullared och handla julklappar... men njae, lockar ju inte direkt om det är så trångt där och att ha en liten bebis med sig...

  kram Linda

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du har överlevt och är hemma igen nu...? Ska bli kul att höra vad du köpt! Vi hade en riktigt rolig kväll i fredags. Hoppas att hela "vårt" gäng kan göra något liknande efter jul kanske...? Kram!

  SvaraRadera