4 maj 2008

Underbara söndag:)


Vilken underbar dag!!! Dagen började tidigt eftersom vi som skulle sjunga skulle ses kl 9:00. Sen hade vi ett underbart möte :) Efter det hade jag kyrkkaffet. Servera kaffe och sen plocka disk och dika. Emma passade Josef hemma, Adam och Sofie var med mig. Mannen är i Paris. Tråkigt, men skönt för honomn att "komma i väg" även om det är jobb.
Barnen bjöd på "blomsoppa" och "tårta" i trädgården till lunch :) Sen åkte vi och såg vår stjärna Sofie spela match med Hallby. Hallby vann med 10-0 mot Värnamo!! Kul! De spelar 11-manna nu så det är mycket mer springa än innan, men det går bra.

Efter matchen åkte jag och pojkarna till Linda i Brandstorp. Hon har flyttat till ett annat lite större hus nu innan bebisen ska komma. Fint men hoppas hon hinner fixa dörrarna innan hösten. Kan bli lite dragit annars ;) Söta katter var det gått om och tre söta goa killar lekte och hade kul. Vår kamera är i Paris så ni får kika på bilderna på Lindas blogg.

Nu är det måndag morgon och så fantastiskt fint ute. Jag ska strax till skolan: Klassråd, foto och skriva krönika står på programmet. I kväll börjar Adam på Intensiv simskola. Hoppas han lär sig simma snart :)

Sen är jag "lite" nervös idag Ska visst på intervju idag kl 11:30. Om en månads sommar jobb. Det var ett antal år sen jag var på intervju,,,, Wish me luck.......

Ha en fantastiska dag i Guds underbara natur!!!!

3 kommentarer:

 1. Hihi, ja vi har nog lite renovering att fixa med i det huset! Tur att det bara är cyklarna som bor där inne! ;-)

  Önskar dig LYCKA TILL på intervjun idag!!

  kram Linda

  SvaraRadera
 2. Lycka till på intervjun!
  Går garanterat jättebra!
  Hihi! Ja kan ju var bra med dörrar som går att stänga ;-)

  Annars ser det ut som ett mysigt hus de flyttat till i alla fall :-)

  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Fniss... började nästan undra om det där var Lindas hus. För då hade det nog blivit liiiite dragit. ;)

  Hoppas att intervjun gick bra i dag!!??

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera