12 apr. 2007

BVC 4 månader och dunnis kläderna....

Sofie och Josef provar sina nya Dunniskläder...läs mer nedan,,,,
Så här ser min pojk ut på 4 månaders-dagen precis innan vi ska gå till ska gå till BVC.

Josef var så duktig så:) kunde allt som en 4 månaders ska och lite till. Vikten var 6950 g och han var 67 cm lång. Han har "sackat" på vikten och ligger nu på normalkurvan i stället för en över som det var sist (2 över innan). Längden är fortfarande 1 över. Jag tycker ju inte han gör annat än äter men det är säker för att han varit sjuk.

Dunnis kläderna jag beställde har kommit. Adams var bra, Sofie och Josef har inte provat sina än. Men så mjuka och sköna och RIKTIGT prisvärda. Är han INTE fin??? Tisdagen den 24/4 kl 19:00 ska jag ha Dunnis party här. Nån som vill komma??

I eftemiddags kom en av flickorna på Adams dagis hit och hennes mamma och lillasyster. Vi åt mellanmål och de lekte och hade roligt. Hoppade studsmatta!! Vid 18:30 följde vi dem till bussen. Adam plockade vitsippor på vägen hem i solen trots att kl var 19:00 så sken solen än.
Vi åt sen middag när G kom hem från jobbet, bandspagetti och köttfärsås. Sen somnade "pojkarna" gott. Sofie läser fortfarande!! Hon har ju lov :) I morn väntar mamma barn lek/prommenad i stadsparken.


Sov Gott vänner!!!2 kommentarer:

 1. Åh, så fin Adam är i sina nya kläder!

  Tror du skrivit fel datum ang. Dunnis-partyt... för du menar väl april och inte januari? :-D

  Jodå, påsken här var bra. Lugn och skön. Hade besök här ett par dagar och det var så mysigt så! ;-)

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 2. Fina kläder och barn!!!!! :)

  Trevlig helg på dig!

  Kram kram

  SvaraRadera