9 feb. 2007

113 år och förmögen!!!!!!!!

Hittade en skojig länk som säger att jag ska BLI 113 år!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html
Så här står det om mig:

Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det!

En annan länk där det står så här om dem som bor på vår gata:

Utmärkande drag:

Medelålders
Högutbildade
Gifta par med barn
Förmögna med höga inkomster
Villaförort nära Storstad/Medelstor stad
Samhällsintresserade
Förändringsbenägna individualister

HM inte gifta INTE medelålders eller när är man det? Förmögna?! knappast min föräldrapeng är 3500 kr mindre än när jag studerade. Men kul ändå:) LÄNKEN:
http://www.teleadress.se/default.jsp

Nu ska jag inte syssla med meningslöst vetande längre utan lägga mig. GOD NATT!!!

3 kommentarer:

 1. Ja du jag skulle med bli gammal. Kommer inte ihåg hur gammal det var nu men det var över 100 år. Vi kanske kan ses då och umgås lite för det är kanske inte så många kvar som man kännt då ;)

  Skojar lite så bara....

  Hoppas kvällen varit trevlig :)

  SvaraRadera
 2. jaha..då dör vi väl ungefär samtidigt för jag ska "bara" bli 96 år. på det andra testet fick jag samma som dig. trots vi inte bor på samma sida vägen ;-)

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!

  Kikar in till dig för att läsa ikapp lite. :)

  Stor varm kram
  M I N D I

  SvaraRadera