16 feb. 2006

S L A L O M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredagen den 17/2 åkte jag slalom för 1:a gången på 19 år!!! Det gick BRA!Ingen bild på mig MEN på S och hennes kompis Y som var med :)

I liftkön:

På väg in i liften:

S in action:

Nere igen:

Mammas kompis och dotter var med:

S P O R T L O V - Agnes

Vecka 7 är här och barnen har sportlov:
Fredagen då sportlovet började var AGNES i stan och hade konsert. S 9,5 år gillar henne och vi hade fått biljetter av G:s jobb. Så S och en kompis till henne och mamma M och mammas kompis M gick dit Här är Sofies kompis Y, Mammas kompis M och S själv :)
Här är mamma med flickorna!

6 feb. 2006

Måndag igen 6 Februari :)

Så var det måndag igen *gäsp* trodde man skulle vara utvilad efter helgen men INTE. I dag läser jag hemma, kemi. Det är svårt! A är på dagis 10-15:30 och flickorna i skolan. I eftermiddag ska A på sin barngymnastik för 2:a gången. Bara att få byta om och va i en RIKTIG gympasal var stort för honom:) Helgen som gick var jag barnledig och den gick alldeles för fort. I fredags kväll var vi på revyn Kommunalskratt och sen på Pizzeria och åt. I lördags var vi på Cafe Enastående och sen hemma hos G. I går var det ett underbartmöte i kyrkan med en gospelkör. Sen var jag med pappa och kollade på en lägenhet men han bestämmde sig för att vänta. Åter till studierna nu!!!

2 feb. 2006

FEBRUARI

är här REDAN! Jag förstår INTE vart tiden tar vägen. Om 1 månad får vi nyckeln till vårt NYA hus *LÄNGTAR* Jag sålde radhuset snabbt, 2 intresserade "budade" om det och det var klart på 2 dagar. Sen satte jag ut min lägenhet på dalvik... 2 ville ha den med Och dagen efter visningen var det klart! SKÖNT G hus blev också snabbt sålt 2 som budade upp det 300 000 mer än vad han begärt :)

Vi håller på att välja kök, golv, kakel mm Det är roligt MEN att det är så MYCKET att tänka på. Jag kämpar på i skolan. Kemi är det nu, INTE lätt! Funderar nästan på att hoppa av den kursen MEN bara NÄSTAN.